Андреа Иванова потресе всички, това вече е извратено!

Притежателката на най-големите устни в света Андреа Иванова има амбицията да сложи по 1200 кубика във всяка от тях, или общо 2400. Сега пластичен хирург я е напомпал с по 600, или общо 1200 кубика. Материал, който не задоволява копнежа на русокосата фурия да притежава силиконов бюст №1 у нас. [caption id="attachment_669594" align="aligncenter" width="300"]Андреа Иванова Андреа Иванова мина всички граници[/caption]

"Нямам търпение да мине необходимото време след първата операция и да сложа двойно количество. Може би ще е около година и половина-две, но след това ще уголемя двойно повече бюста ми. Искам още и още", сподели пред вестник "България Днес" бургазлийката.

На която й предстоят още няколко изпита, за да завърши семестриално "Немска педагогика" в Софийския университет и да се готви за държавните изпити. От няколко месеца насам блондинката със сочни форми радва своите почитатели в сайт за еротични сцени, позволени само за пълнолетни. При него се заплаща такса, за да могат да се видят горещи изпълнения, някои от тях достойни и за розовите канали. Докато поддържа форма със силикона и еротичната платформа, Андреа не забравя и своята гордост, която я изстреля в звездния небосклон - устните. В понеделник нашенското Барби, което досега е пръснало над 20 бона, за да изглежда като популярната кукла, ще се подложи на 24-та поредна вливка на хиалурон в устните. "Искам да съчетая с още няколко процедури наведнъж, но на място ще се консултирам", сподели още пред вестника Андреа. Собственичката на най-големите устни в света вече е свикнала с процедурите и няма проблем с подпухване, хранене, пиене на течности и други неща от ежедневието, които традиционно се правят с уста. Наред с това Барбито обмисля сериозно идеята да напише книга за своя живот и бързо споходилата я световна слава. Вече има и работно заглавие - "Цената на успеха". "Отдава ми се писането още от малка. Обичам да създавам стихове и пътеписи. Голяма отговорност и гордост ще бъде писането и на книга", категорична е русокосата студентка, на която руската телевизия отдели цял снимачен ден на столичния булевард "Витоша", за да може от първо лице Иванова да разкрие детайли от пътя към своята известност.