Майкъл Дъглас умрял от срам, взели го за дядо на дъщеря му (Всичко за драмата)

Гласувайте за статията

Актьорът призна какъв срам брал, когато го помислили за дядо на Карис

Легендарният холивудския актьор Майкъл Дъглас в шоуто на Кели Кларксън разказа за срама, който изпитал по време на празника по случай  дипломирането на дъщеря си Карис.

Родителите на останалите гимназисти смятали, че Майкъл е нейният дядо, а не баща й, затова го поздравили с успешното звършване на внучката му.

Актьорът с дъщеря си Карис и Катрин Зита Джоунс
Снимка: Инстграм

„Беше прекрасно, много се гордея с това. Но бях малко смутен и прозвуча грубо, когато други родители ми казаха: Поздравления, трябва да се гордееш с внучката  си. „Е, само се опитаха се да бъдат учтиви“, смее се Майкъл.

Абитуриентският бал беше виртуален заради пандемията от коронавирус, а по-късно актьорът публикува семейна снимка от тържеството в Instagram.

Семейство Дъглас на дипломирнето на Карис
Снимка: Инстаграм

„ Карис , поздравления за теб и цялото ти поколение. Ние с майка ти сме много горди. Обичаме ви много и сме развълнувани за бъдещето ви, защото най-доброто тепърва предстои. „Татко“, написа гордият баща до снимката, предават от електронното изданние taratur.com.

Майкъл и съпругата му холивудската звезда Катрин Зита-Джоунс имат дъщеря Карис и син Дилън и син Камерън от връзката  на актьора с Диандра Лукър, филмов продуценът.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар