Хороскоп за 12 юни, събота – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Днес и дребните недоразумения ще ви затормозяват. Интересни занимания ще ви помогнат да се настроите позитивно и да погледнете по нов начин на заплетените ситуации. Ще забележите нови възможности за развитие. Няма да получите парите, които очаквате, така че внимавайте с покупките.

СКОРПИОН

Не отлагайте работата днес. Денят е изключително благоприятен и ще ви върви във всичко, с което се захващате. Ще имате успех даже в проекти, които са ви се стрували безнадеждни. Отлично ще се разбирате с хората и лесно ще намирате подкрепа. Привечер среща с приятели ще ви зарадва.

СТРЕЛЕЦ

Днес всички срещи ще минат добре. Някои от вас ще се договорят за сътрудничество с конкуренти. В миналото ще останат разногласия и спорове – отлично ще се разбирате с всички. Ще бъдете успешни там, където са нужни творчески подход и фантазия. Затова очаквайте добри оригинални идеи.

КОЗИРОГ

Бъдете настоятелни и ще имате успех там, където не сте очаквали. Ако ви е нужна помощ, обърнете се към хора, които добре познавате. Може да получите необичайни предложения за сътрудничество. Не бързайте с отговора – имате достатъчно време, за да съберете нужната информация.

ВОДОЛЕЙ

Напрегнат, но успешен ден. Ще се наложи бързо да превключвате от една работа към друга, както и да мислите за хиляди неща едновременно. Ще се справите отлично. Паметта ви е перфектна и сте наблюдателни. Умело съпоставяте фактите и ще си направите правилните изводи.

РИБИ

Днес е време за равносметка. Обмислете внимателно плановете си. Ако е необходимо, потърсете съвет от доверени хора. Парични приходи ще ви зарадват. Вероятни са добри новини отдалеч. Стари познати ще ви напомнят за себе си. Ще имате гости, с които ще прекарате приятно времето си.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар