Хороскоп за 12 юни, събота – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

 

ОВЕН

Подходящ ден за срещи в неформална обстановка. Ще ви подкрепят хора, от които не сте очаквали това. Обаянието ви върши добра работа. Трудности възникват там, където ще се изисква внимание към детайлите. Често ще се отвличате и няма да успявате да се съсредоточите.

ТЕЛЕЦ

Сутринта ще имате шанс да решите проблеми, с които се борите от доста време. Ако подходите творчески, ще се справите бързо. Ще получите добри съвети и хората около вас с удоволствие ще ви помагат. Вечерта може да опитате да смените обстановката, да се върнете към някое старо хоби или да пробвате нещо ново.

БЛИЗНАЦИ

Началото на деня е напрегнато. Настроението ви често ще се сменя и трудно ще овладявате емоциите си. Не планирайте важни задачи и отговорни срещи за днес. По-добре е да се заемете с рутинни задачи и да си осигурите повече време за почивка. Вечерта релаксирайте в компанията на приятели.

РАК

Днес разчитайте на интуицията си. Тя ще ви подскаже как да постигнете поставените си цели по най-добрия начин. Не винаги вашите решения и постъпки ще са разбираеми за околните. Не губете време за обяснения. Скоро всичко ще се изясни и даже най-големите скептици ще започнат да ви подкрепят.

ЛЪВ

Струва си да се запасите с търпение. Много от задачите ви ще се оказват по-сложни, отколкото сте предполагали. Въпреки че не е във вашия стил, не е необходимо да се занимавате с тях сами. Потърсите помощ. Мнозина от вас ще решат важни финансови въпроси и ще сключите изгодни сделки.

ДЕВА

Подходящ ден за потърсите нови предизвикателства. Споделяйте идеите си, разкажете за плановете си, хората около вас ще бъдат заинтригувани. Може да се върнете и към някои стари проекти. Имате шанс да приключите с отдавна замислени неща. Запознанство може да се превърне в романтична връзка.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар