Софи Маринова не можа да повярва, че… (ФОТО)

Гласувайте за статията

Тя е трогната от жеста на Тодореско

Със сигурност на Софи Маринова й се е наложило да се ощипе няколко пъти, за да осъзнае, че случващото се е наистина, а не е само сън.

За никого не е тайна, че ромският славей трудно може да не предизвика симпатия в някого с чистосърдечното си поведение. Обичта, която изпитва нейният PR към не обаче, явно наистина е безусловна. Особено като се има предвид крачката, на която се е решил.

Софи Маринова

Тя е трогната от жеста на Тодореско

Поп фолк звездата Софи Маринова се похвали, че наскоро Тодореско, който е и нейният най-голям фен, си е татуирал лика й на ръката си. И, разбира се, показа атрактивния фотос в профила си.

„Приятели, искам да споделя с вас радостта си от изненадата, която ми направи моят пиар Тодореско. Преди време на ръката си татуира имената ми, а сега и лицето ми. Толкова години сме близки приятели и работим заедно, но този жест показа, че той е и моят най-верен приятел! Тоше, искрено ти благодаря, че си до мен толкова време и ни пожелавам да сме живи и здрави да си помагаме още дълги години“. Това написа изпълнителката под снимката, отбелязва show.blitz.bg.

Припомняме, че Софи Маринова отново е със счупена ръка. Новината бе потвърдена и от „Пирогов“, където е била гипсирана. Как обаче се е стигнало до това й състояние, така и не става ясно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар