Димитър Рачков се е спазарил за повишение на заплатата

Димитър Рачков скоро може официално да бъде обявен за най-добре платения актьор в страната ни. Звездата ще се къпе в пари от септември, когато се завръща с нов сезон на своето "Забранено шоу" в Нова телевизия, шушукат в артистичните среди.

Повишение за заплатата

За да го навият да преподпише договора си, в телевизията предложили повишение на и без това космическата му заплата. Говори се, че от есента той ще прибира поне по 100 бона на месец. Новината, че Митко Рачков няма да слиза от ефир, бе съобщена дни след като се разчу, че актьорът е смъртно изморен от шоуто, което прави всяка неделна вечер в Нова тв, и най-вероятно от есента вече няма да работи там. Според слуховете, той взима фантастичните за родните шоумени 20 хиляди лева на предаване. Но дори този звезден хонорар не бил в състояние да го задържи в студиото, тъй като освен двата часа пред камерите, той ежедневно се бъхтел зад кадър, за да помага на екипа, който работи в шоуто му. И понеже вече нямал сили, а и рейтингът на предаването напоследък намалява, завръщането на Митко в ефир след лятната ваканция било под въпрос, пише "Уикенд".

Заплата досега

Както обаче е известно, онова, което не се оправя с пари, се оправя с повече пари. Водени от този принцип, в телевизията предложили по-висок хонорар на най-голямата звезда в ефира си. Официалната сума, под която той се подписва, се пази в тайна, но според слуховете досега Рачков е прибирал 80 бона на месец.

Нова заплата

Най-вероятно заплащането му от септември ще бъде закръглено поне на 100 хиляди, което е хонорар-мечта за всеки роден актьор. За подобни пари мечтаят звезди като Юлиан Вергов, Захари Бахаров и Асен Блатечки, които от години са на гребена на вълната и минават за секс символи. Оказва се обаче, че Митко е далеч по-рейтингов от всички тях.

Падащ рейтинг

Както е известно, първият епизод на "Забраненото шоу" събра 2,5 милиона зрители - рекорд, който не е правен от дните, в които се излъчваше "Робинята Изаура". След това рейтингът започна бавно да пада, като в края на сезона зрителите съвсем намаляха. Въпреки това обаче в Нова към момента не виждат по-подходящо предаване, с което в неделната вечер да бият конкуренцията на Би Ти Ви.

Щедрост

Затова си позволяват да са щедри към звездата. Но в екипа на Рачков се притесняват, че ако досега в шоуто е било тежко, отсега нататък ще бъде непоносимо, тъй като няма да се допускат никакви погрешни стъпки. Това ще предизвика огромно напрежение в целия екип и най-вече - във водещия, чиито нерви и без това са опънати до крайност. Дано поне през лятото успее да си почине добре, преди да се върне в играта през есента. [caption id="attachment_669525" align="aligncenter" width="300"]Димитър Рачков се завръща наесен с нов сезон на шоуто си сн. YouTube Димитър Рачков се завръща наесен с нов сезон на шоуто си сн. YouTube[/caption] Последното предаване на "Забраненото шоу" преди лятната отпуска беше на 6-ти юни. Сезонът приключи с конкурс "Мис Рачков". В публиката бе половинката на водещия - моделката Анита. На финала на предаването звездата обяви, че се завръща в ефир през септември, предават от hotarena.net.