Принц Хари и Меган Маркъл запознаха Лилибет с кралицата (Вижте тук)

Принц Хари и Меган Маркъл запознаха Лилибет с кралицата чрез видеоразговор сн. YouTube
0

Предполага се, че Хари и семейството му ще се върнат в Обединеното кралство за юбилеите на Елизабет Втора

Принц Хари и Меган Маркъл са запознали новородената си дъщеря Лилибет Даяна с прабаба й, кралица Елизабет Втора, чрез видеоразговор, пише „Пийпъл“.

36-годишният Хари и 39-годишната Меган били много развълнувани и нямали търпение да споделят този момент. Не се уточнява дали са използвали платформата Zoom, FaceTime или друга.

Разрешение

Лилибет Даяна Маунтбатън-Уиндзор се роди на 4-ти юни. Докато един кралски коментатор нарече избора на името Лилибет „груб“, източник на „Page Six“ твърди, че Хари предварително е поискал разрешение от кралицата за него.

Правнуци, кръстени на Елизабет Втора

Лилибет е второто правнуче на Елизабет Втора, кръстено на нея. Първа е дъщерята на Уилям и Кейт, чието цяло име е Шарлот Елизабет. По традиция трябва да се поиска позволение от кралицата децата да носят нейното име.

Предполага се, че бабата на Лили, майката на Маркъл, Дория Рагланд, вече помага на семейството с новороденото им дете, въпреки че не е присъствала за раждането.

Томас Маркъл – дядото на Лили по майчина линия, обаче бил силно притеснен, че никога няма да види внучката си, пише руското издание „Ева“. През 2018 г. Меган и баща й влязоха в конфликт, след като той продаде нейни снимки със сватбена рокля, която тя е пробвала на известен сайт.

Тогава съпругата на принц Хари заяви, че никога няма да прости на баща си. По тази причина той не е виждал и сина им Арчи.

Междувременно дядото на Лили по бащина линия, принц Чарлз, нарече раждането във вторник „толкова щастлива новина“.

Предполага се, че семейството на Хари ще се върне в Обединеното кралство през юни 2022 г. за платинените юбилеи на кралицата. Те ще отбележат нейните исторически 70 години на трона.

Принц Хари и Меган Маркъл запознаха Лилибет в кралицата чрез видеоразговор сн. YouTube
Принц Хари и Меган Маркъл запознаха Лилибет с кралицата чрез видеоразговор сн. YouTube

Преди това Хари ще направи самостоятелно пътуване до Лондон за откриването на статуята на Даяна в двореца Кенсингтън на 1-ви юли, предават от ladyzone.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.