Софи Маринова пак е с шина (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Софи Маринова отново отново нарани сериозно ръката си

С шина на ръката си е Софи Маринова. Ромската перла претърпява тежък инцидент по време на снимки на рекламен клип. Това научи „България днес“ от мениджъра на Софка Тодор. „Ръката й е навехната. Не е счупена. Не е с гипс. Една седмица ще бъде с шина“, поясни още човекът от антуража на поп фолк изпълнителката.

Софка се претрепва по време на снимките за клип на „Като две капки вода“. Въпреки че шоуто завърши преди няколко седмици, участниците се събрали за заснемането на рекламно видео. Инцидентът става преди два дни.

Веднага след него Софка отива в „Пирогов“. Там й е направена снимка. От рентгена става ясно, че няма счупено, ала ударът е сериозен. И на Маринова е сложена предпазна шина, за да се обездвижи ръката й.

„Докато танцуваше, трябваше да прескочи един диван. Уви, не успя. Спъна се и падна върху шкаф. Костите на Софка са много меки. Има си проблеми с тях. Много е чуплива.

При всеки удар положението е тежко. Не става дума за побой, както се говори. Имаше куп хора. И могат да потвърдят, че стана пред очите им“, каза още Тодор пред „България днес“. Въпреки травмата Софи Маринова не спира с участията си, заявиха от екипа на ромската перла.

Тя ще пее с шина на ръката си. Софка за трети път удря лошо крайника си. И то само за няколко години. За травмите от последните два пъти виновник бе половинката й Тодор Давидов – Гринго.

Софи Маринова си навехна ръката сн. Инстаграм

Софи Маринова си навехна ръката сн. Инстаграм

По думи на Маринова той я е удрял. А вследствие на това ръката й бе гипсирана. „Два месеца бях с гипс, след като Гринго ме би“, сподели тогава Софка, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар