Андреа Банда Банда завидя на щерката на Гала! (още подробности)

Гласувайте за статията

Андреа Банда Банда завидя на Мари Будева!

Панелистката на Гала Андреа Банда Банда се впусна да готви в кухнята на „На кафе“, нещо което досега не е правила. Амбициозната брюнетка се захвана с новото амплоа и висна на главата на кулинарния спец на предаването – шеф Атанас Балкански, нашумял от Hell’s Kitchen.

Андреа Банда Банда

Андреа Банда Банда завидя на младата Мари Будева

Доскоро Бандата се занимаваше основно с ровене в Инстаграм профилите на популярни личности и мъцане на клюки за холивудски персони. Но вече има и нови планове да изпъкне в ефир.

Докато се опитваше да готви при Наско, тя обаче не блесна с особени познания в тази сфера, единственото което правеше е да се пречка.

Според зрителите на „На кафе“ Андреа Банда Банда се бута в кухнята, вдъхновена от успеха на дъщерята на Гала – Мари Будева в „Черешката на тортата“.

Миналата седмица тя стана и победител в кулинарното предаване, като остави доста добри впечатления в аудиторията на Нова телевизия с уменията си.

Вероятно панелистката е изпитала доза завист в успеха на момичето и си мисли, че ако и тя се завърти в кухнята, то това ще й донесе похвали.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар