Ето я: Вижте Барбито на фолка Гергана днес! (още подробности)

Гергана отдавна не е в светлините на прожекторите
0

Ето я Гергана към днешна дата, доста е запазена!

Далеч е времето, в което Гергана беше Барбито на попфолка, а успешната й кариера предполагаше, че днес трябва да е сред топ имената на жанра. Противно на очакваното обаче блондинката се оттегли от сцената и с днешна дата можем само да си спомняме за нея с няколкото й хита.

Гергана
Барбито Гергана отдавна не е в светлините на прожекторите

В социалната мрежа Гери също е деактивна от месеци, а последните й постове в Инстаграм са на цветя. Изпълнитeлкaтa нa „Губя тe бaвнo“ крие личния си живот в дълбока тайна. И за нейн любим дълго време не се е чувало да има такъв.

Затова пък по време на пандемията демонстрира любовта си към книгите, нещо нетипично за фолк дива. В един от постовете си покрай пандемията споделя и препоръчва на почитателите си “Cблъcъкът нa цивилизaциятa” oт Caмюъл Хънтингтън, която се е превърнала за нея в настолна книга. Друг любим aвтoр нa пeвицaтa e Кърт Вoнeгът, a пocлeднaтa нeгoвa твoрбa, кoятo e прoчeлa, e “Клaницa 5”.

Отсъствието от сцената тя може да оправдае с нещо много сериозно, за което заслужава похвали. Няколко години пайнерката се опитва да завърши висшето си образование, което с днешна дата е факт.

Тя е дипломиран магистър по геология – наука, която разглежда характеристиките на скъпоценните камъни. Певицата силно се надявала да може да си намери работа по професията и пеенето да е просто хоби.

Годините извън сцената доста са се отразили на външността на певицата. Някога тя се прочу като барбито на попфолка, но от сладникавата й визия няма и помен. По едно време изпълнителката беше качила доста килограми, но сега е влязла във форма става ясно от последната й светска изява.

Братовчедката на футболиста Стойко Сакалиев признава, че има добър апетит и обича да си хапва. Затова винаги й е било много трудно да спазва диети. Не си пада и по спорта, но явно е усвоила и това, за да бъде това, което виждате.

Тези дни Гергана се появи на светско събитие след дългото си затишие. Тя блесна в бял костюм на музикалните награди на Евгени Минчев, където бяха наградени Силвия Кацарова, Мими Иванова, младият изпълнител Валентин Велчев (на снимката) и други персони.

Източник: hotnews.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.