Лурдес на Мадона лъсна с корем и целулит (Вижте как я критикуват, че се съблича – Снимки)

Гласувайте за статията

Феновете скочиха на Лурдес Леон: Не се събличай, момиче!

24-годишната Лурдес на Мадона по отношение на способността й да шокира публиката скоро ще настигне известната си майка.

Но ако любовта на поп певицата към провокациите се допълва от необикновен талант, то такъв липсва на Лурдес Леон и тя няма такъв. Момичето ще покаже супер откровен тоалет, след което ще шокира с космати подмишници или крака, или със счупени нокти. Не е изненадващо, че сравненията с мама обикновено не са в нейна полза. Това се случи и този път, когато Лурд реши да се пусне на фото по предизвикателен бански.

Дъщерята на певицата показа корем и целулит
Снимка: Легион медия

Поне майка й може да пее, освен че обича да показва тялото си. И много деца на талантливи хора нямат никакви способности и привличат вниманието като Лурдес. “

Някой би ли се интересувал от нея, ако тя не е дъщеря на Мадона? Защо се съблича? “

Госпожицата беше обсипана с критика. Всъщност на снимките тя е с изпъкнало и увиснало коремче, гънки на гърба и целулит, които се виждат с просто око. Да не говорим и за доста дебелите й кълки … Далеч не е в най-добрата си форма, да се показва без дрехи. 

Снимки: Легион медия

Е, що се отнася до банския на звездната дъщеря, нека бъдем честни: това далеч не е най-откровеният вариант, който сме виждали на известни личности. Много звезди носят такива бикини, които буквално предствлявт две лентички, предават от wday.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар