Ирина Шейк и Кание Уест е върнаха заедно в Ню Йорк (Вижте как се крият от папараците – Снимки)

Гласувайте за статията

Супермоделът и рапърт изпаднаха в секретност при връщането си от романтичното си пътуване

Супермоделът Ирина Шейк се завърна от кратко романтично пътуване до Прованс, Франция, където беше с новия си приятел Кание Уест.

Един от най-популярните модели днес, Ирина Шейк и рапърът Кание Уест прекараха последните дни на романтична ваканция в Прованс, а папараците заснеха новата двойка знаменитости на разходка, което потвърди спекулациите, че са двойка.

Американските медии уверено съобщават, че моделът и рапърът са свързани не само от приятелски отношения: слуховете за тяхната романтика се разпространяват от няколко седмици и сега, разбира се, Ирина и Кание са най-обсъжданите двойки на месеца. Според източниците близката им комуникация е започнала още през март, предават от super.ru.

Веднага след кацането на частния самолет на летището,  двойката слезе поотделно. Първо се появи Кание, нахлупил на главата си качулка, за да не бъде разпознат.

Първи се изнизва музикантът и се отправя към колата
Снимки: Инстаграм

 

След него се появи Ирина, която направи неприлични жестове на дебнещите ги фотографи и се качи в колата, която ги чакаше.

След него слиза топ моделът и се заяжда с фотографите

Пред дома на Ирина я чакат нови папараци

Ирина и Кание се завърнаха в Америка за изпълнение на ангажиментите  си, а руският модел беше посрещнат от фотографите и пред дома й в Ню Йорк. Ирина покри главата си с тениска, за да се скрие от папараците, но планът й се провали.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар