Осиновената дъщеря на Тони Дачева става певица (Вижте повече)

Осиновената дъщеря на Тони Дачева става певица сн. hotarena.net
0

Дъщерята на Тони Дачева тръгва по нейните стъпки

8-годишната Виктория тръгва по стъпките на известната си майка – Тони Дачева. Това се похвали самата изпълнителка по време на партито за рождения ден на талантливото момиче. Дъщеричката на поп фолк изпълнителката се увличала от музиката, като в училище дори е записала пеене. И се справяла отлично за възрастта си.

Само след дни Вики, която през тази година за първи път премина училищния праг, ще получи своето свидетелство за успешно завършен първи клас. „Пожелавам й да расте здрава, ученолюбива и да се радва на безгрижно и щастливо детство. Само времето ще покаже дали това увлечение ще се превърне в нещо повече“, сподели емоционално Дачева.

В приказния свят на „Дисни“ тези дни се пренесоха певицата и щерка й, която отпразнува своя 8-ми рожден ден. Партито бе в тесен приятелски кръг в детски център в Ямбол, но първите кадри от празника, които Тони Дачева публикува, издават, че настроението е било повече от приповдигнато, а хубавите емоции владеят всички присъстващи.

Много подаръци и специална тематична Тик Ток торта имаше за Виктория, чиято усмивка е най-големият стимул и вдъхновение, писа „България днес“.

Осиновената дъщеря на Тони Дачева става певица сн. hotarena.net
Осиновената дъщеря на Тони Дачева става певица сн. hotarena.net

Момиченцето беше осиновено от изпълнителката през 2014-та година, като процедурата отне повече от година. След щастливата новина Тони заяви, че ще отглежда сама детето си и досега се справя отлично, предават от hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.