Владо Карамазов се пребори за „Сървайвър“

Гласувайте за статията
Именно „Сървайвър“ превърна Карамазов суперзвезда преди години

Владо Карамазов се пребори отново да е водещ на „Сървайвър“ – разкрива в. „Уикенд“. Би Ти Ви се съгласи да върне актьора на тази позиция, въпреки че първоначалните планове бяха да я предложат на по-млад негов колега. Фаворити бяха Иво Аръков и Бойко Кръстанов. Но това лято те са заети със снимки на новия сезон на сериала „Съни бийч“. Затова пък бившият водещ е на разположение и е готов веднага да тръгне на път – отбелязва изданието.

Снимките на новия „Сървайвър“, работата по който Би Ти Ви реши да поднови след 7-годишна пауза, започват през юли, шушука се в шоусредите. Въпреки че предаването вече ще се продуцира от самата телевизия, досегашният продуцент Евтим Милошев става креативен продуцент в него. Именно като такъв той е поканил в екипа предишния водещ, когото телевизията първоначално бе решила да изхвърли зад борда на шоуто. Според шефовете на Би Ти Ви Владо Карамазов вече е твърде остарял, подпухнал, напълнял и фенките му намаляват. Смяташе се, че ще бъде по-добре да поканят по-хитове актьори, които да привлекат зрителки пред екраните и по този начин да вдигнат рейтинга.

Милошев никога не е крил доброто си отношение към Карамазов. Той е признавал, че го смята за един от талисманите на фирмата си, която преди години създаде заедно с актьора Любо Нейков.
Клюката твърди, че новият сезон на „Сървайвър“, който ще бъде шести поред в страната ни, ще се снима във Филипините. Там през 2009 г. е сниман и четвъртият сезон на шоуто.

Владо Карамазов е талисман на фирмата на Милошев

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар