Нова екранна партньорка за Виктор Николаев. Ето коя е тя!

Гласувайте за статията

Така и не става ясно къде отива Лора Инджова

Оказва се, че в съвсем скоро време Виктор Николаев ще се сдобие с нова екранна партньорка.

Запознати издават, че утвърдените телевизионни журналисти Мирослава Иванова и Марина Цекова са се завърнали в ефира на медията. Те ще водят две от най-предпочитаните актуални предавания сред телевизионните зрители в активна възраст – „Здравей, България“ и „Събуди се“.

Виктор Николаев

Мирослава Иванова ще застане до Виктор Николаев в скоро време

Мирослава Иванова и Виктор Николаев ще са новата екранна двойка на „Здравей, България“ от 21 юни. С отличителния си журналистически почерк, двамата водещи ще представят важните теми в дълбочина – с точни анализи и въпроси.

Сутрешният блок на Нова тв запазва характерния си стил да бъде в постоянен диалог със зрителя и да следи актуалните събития на живо с преки включвания и репортерски разкази.

Марина Цекова пък ще е новият водещ на предаването „Събуди се“ от 12 юни. Тя ще събужда зрителите всяка събота и неделя, предлагайки атрактивен тричасов формат с анализ на събитията от седмицата, вълнуващи истории и гости.

„Радвам се, че Мира и Марина се завръщат в нюзрума на NOVA. Тяхната работа е пример за обективност, безпристрастност и висок журналистически стандарт. Като водещи на „Здравей, България“ и „Събуди се“ те ще затвърдят успеха на двете предавания.

Убеден съм също, че с Мира и Виктор най-силният екранен тандем в сутрешните часове ще е в ефира на NOVA“. Това коментира Илия Дафов, който главен продуцент „Новини и актуални предавания“ в Нова Броудкастинг Груп, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар