Софи Маринова в „Пирогов“ със счупена…

Гласувайте за статията

Все още не е ясно каква е причината, довела до това й състояние

Ромският славей Софи Маринова отново опря до услугите на „Пирогов“, след като пострада.

Припомняме, че преди почти две години тя си счупи ръка при съмнителни обстоятелства. По-късно тогава, самата тя призна, че е била жертва на домашно насилие. Стана ясно, че именно Гринго е проявил агресия към нея.

Софи Маринова

Все още не е ясно каква е причината, довела до това й състояние

Ето, че сега певицата отново е претърпяла инцидент и за втори път е със счупена ръка. Софи Маринова е била прегледана в „Пирогов“ и гипсирана е напуснала лечебното заведение, твърди „LifeOnline.bg“.

Само преди няколко дни Софи вдигна грандиозен абитуриентски бал в чест на дипломирането на единствения си син Лоренцо.
На празненството присъства и нейният бивш съпруг, с когото отново живеят заедно – Тодор Давидов – Гринго. Засега певицата не е коментирала нищо за новия инцидент.

За никого не е тайна, че след предишния инцидент Софка натири Гринго и дори се разведе с него, само три месеца, след като вдигна пищна сватба. Връзката на певицата с Давидов е драматична от самото начало. Двамата няколко пъти се разделяха заради ревностните му изблици.

Ромската перла неведнъж се е оплаквала публично, че мачото й посяга.
Оказва се, че домашното насилие е ежедневие за Софи Маринова. Малко преди да сключат брак изпълнителката на „Стари рани“ се появи с остригана коса. Разбира се за това отново бе заподозрян младият й мъж.

Дали и този път травмата се дължи на домашно насилие, за каквото навремето Софи алармира, че е подложена от любимия си, засега все още не е ясно, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар