И принц Едуард проговори за разрива с Меган и Хари: Тъжно е, все пак са част от семейството!

Гласувайте за статията

Принц Едуард проговори за драмата с Меган и Хари

Днес принц Едуард призна, че е „много тъжен“ за разрива между Хари, Меган и кралските особи след месеци на трансатлантически бомби. Но каза , че те остават част от семейството, въпреки всичко. „Това са семейства за теб“, каза Едуард, добавяйки: „Аз оставам далеч от това. Това е много личен въпрос, както и на чия страна избираш да бъдеш „.

В интервюто си граф Есекс каза, че ситуацията е „много трудно за всеки“ и сподели какво мисли за решението на семейство Съсекс да именуват дъщеря си Лилибет на семейния прякор на кралицата.

Когато го попитаха за „значимостта на името на бебето“, Едуард се усмихна по повод на раждането си и каза: „Е, ние просто им пожелаваме щастие. Това е фантастична новина и абсолютно, надявам се, че са много щастливи ‘. В интервю за CNN той каза: „Трудно е за всички, но това са семейства за вас“. А по повод решението на двойката да се откажат от това да бъдат лицето на кралското семейство и да емигрират той каза: „Пожелаваме им много късмет. Това е наистина трудно решение.“ Той добави, че натрапването е част от кралския живот, но „всички трябваше да се справим с него по различни начини“.

За разлика от Едуард и Софи, които приемат решението на Меган и Хари, Томас Маркъл е обиден на дъщеря си. „Ще си отида без дори да съм подържал внучката си. Извиних се поне 100 пъти за всичките ми прегрешения“, добави още той. Въпреки това херцогинята продължава да отказва срещи или разговори с него. Писмата му остават неотваряни, или без отговор.

Принц Едуард  тъжен заради Меган и Хари сн. BBC

Принц Едуард тъжен заради Меган и Хари сн. BBC

Призивите му да се съберат също удариха на камък. Дори Саманта Маркъл заяви, че Меган се държи твърде неразумно „Давахме й дом, семейство, уют, а тя ни изтри от живота си. Не бива да се сърди, че сега нещата стоят така“, заяви още тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар