Джил Байдън пародира Мелания Тръмп (Снимки от куриоза) Преглеждания: 1757

Джил Байдън и Мелания Тръмп една срещу друга дори в облеклото сн. Дейли мейл
0
Оценете този post

Джил Байдън пародира Мелания, но посланието е различно

Първата дама Джил Байдън очевидно е вдъхновена от предшественичката си Мелания Тръмп и нейното скандално яке, на което бяха изписани думите „Наистина не ми пука, нали?“. Но новата първа дама на САЩ определено отправя съвсем различно послание с  визията си. И якето, което избра, имаше само една дума, която явно казваше всичко – „Любов“.

Джил и съпругът й, американският президент Джо Байдън се срещнаха с британския премиер Борис Джонсън и новата му съпруга Кари в четвъртък. Малко преди срещата на върха на Г7 утре в Корнуол.

70-годишната университетска професорка изпрати съобщение за срещата. И поздрави всички, носейки рециклиран блейзър Zadig & Voltaire с надпис „Любов“ на гърба, съчетавай ки го с рокля на точки.

Бившата първа дама на САЩ – Мелания Тръмп сложи началото на тази доста странна мода. Тя предизвика ожесточена критика, когато носеше яке за 39 долара, украсено с „Наистина не ми пука, нали?“. Якето бе избрано за пътуване до център за задържане на деца – мигранти в Макалън, Тексас, през 2018 г.

В интервю за „20/20“ на ABC Мелания каза на Том Ламас, че посланието е „за хората и за левите медии, които ме критикуват“.

Въпреки това, изборът й на екипировка беше очертан като голяма обида. Особено предвид напрегнатата ситуация по това време. Много от децата бяха отделени от родителите си като част от политиката на нулева толерантност на администрацията на Тръмп към нелегалната имиграция. Първата дама на САЩ тогава заяви, че тя и Иванка са се борили много усилено, за да откажат президента от този проект. Въпреки че вярват в него.

„Тези деца за първи път имаха шанс да живеят нормален живот. А ние трябваше да ги върнем към мизерията“, сподели още тя.

Джил Байдън и Мелания Тръмп една срещу друга дори в облеклото сн. Дейли мейл
Джил Байдън и Мелания Тръмп една срещу друга дори в облеклото сн. Дейли мейл

Коментирайки собствения си моден избор, Джил каза: „Ние носим любов от Америка … Това е глобална конференция, а ние се опитваме да донесем единство по целия свят.“

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.