Дженифър Гарнър за аферата на Бен Афлек с Джей Ло: Подкрепям я, ако го държи стабилен!

Гласувайте за статията

Дженифър Гарнър проговори за аферата на Бен Афлек с Джей Ло

Дженифър Гарнър беше жената, към която се обърна Бен Афлек, след като се раздели с годеницата си Дженифър Лопес през 2004 г. След 12 години брак и три години развод, двамата успяха да запазят приятелството си. Дженифър не е коментирала бившите му връзки, нито настоящата му афера, но това беше досега. Оказа се, че тя също има позиция по отношение на връзката му с Дженифър Лопес.

Сега режисьорът на Argo се върна към своята колежка от Gigli, което трябва да е създало много деликантна ситуация в отношенията му с бившата му съпруга. Още повече, че той беше с нея точно преди да се събере с нейната съименничка. Но източник казва за UsWeekly , че 49-годишната Гарнър – която има три деца с Афлек – е добре с това положение.

„Джей Ло има печата на одобрението от Дженифър Гарнър“, каза вътрешен човек от обкръжението на актрисата. И добави, че тя доста се старае по този въпрос.

Друг източник пък заяви за Entertainment Tonight: „Гарнър приема новата връзка на Бен и няма проблем с това, че има друга жена в живота си. Докато Бен е в кондиция и поддържа положението спокойно и безопасно, особено по отношение на децата, тогава Джен е щастлива“, каза още той.

Оказва се, че Лопес от друга страна е голям фен на Гарнър. И всъщност изключително й се възхищава, независимо, че повече от десет години бе омъжена за бившия й годеник. Неизвестен източник, каза пред изданието още: „Джей Ло смята, че Дженифър е мил и прекрасен човек и невероятна майка“.

Дженифър Гарнър щастлива за Бен Афлек и Джей Ло сн. Инстаграм

Дженифър Гарнър щастлива за Бен Афлек и Джей Ло сн. Инстаграм

Междувременно стана ясно, че връзката между Бен и Дженифър Лопес става все по-сериозна. Двойката дори прави планове за лятото, като обмислят да съберат и децата си. Гарнър от своя страна е подновила романса си с Джон Милър. Известния предприемач и актрисата бяха разделени няколко месеца, но отново се събраха.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар