Меган Маркъл и принц Хари продължават да носят раздори в кралското семейство

Меган Маркъл и принц Хари продължават да предизвикват объркване и раздори в кралското семейство. Принцеса Йожени се скара със сестра си, принцеса Беатрис, заради факта, че обяви бременността си в деня на годишнината от сватбата на херцога и херцогинята на Съсекс.

Щастлива новина

32-годишната престолонаследничка избра именно годишнината от сватбата на Меган и Хари, за да разкрие щастливата новина, като можеше да направи това във всеки друг ден, тъй като коремчето й вече бе доста голямо. А защо го направи ли? Най-голямата дъщеря на принц Андрю и Сара Фъргюсън очевидно искаше да върне нетактичността на своя братовчед и съпругата му. Меган и Хари през 2018-та сякаш случайно изпуснаха новината за попълнението в семейството в деня на сватбата на принцеса Йожени. Последната, според запознати, тогава била "бясна" от нетактичността на херцогинята на Съсекс. Тя обаче не оцени настоящия акт на собствената си сестра. Според "The Mirror" принцеса Йожени и съпругът й Джак Бруксбанк са били изключително нещастни, че Беатрис обяви бременността си на 19-ти май. "Йожени все още е много близка с Меган, както и Джак, и смятат, че е несправедливо да се води такава битка в този ден", каза близък до кралското семейство.

Снизхождение

"Йожени е много снизходителна, което е изненада за мнозина. Не е тайна, че тя е намерила за обидно съобщението за бременност на Меган Маркъл, направено в деня на сватбата й с Джак. [caption id="attachment_669392" align="aligncenter" width="300"]Меган Маркъл и принц Хари скараха принцесите Йожени и Беатрис сн. YouTube Меган Маркъл и принц Хари скараха принцесите Йожени и Беатрис сн. YouTube[/caption] Но тя вярва, че тази вражда е продължила твърде дълго и е време всички да забравят миналото", добави източник за "The Heat", предават от tialoto.bg.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie)