Ани Салич сложи колежките си в малкия си джоб

Гласувайте за статията

Ани Салич сложи колежките си в малкия си джоб

Ани Салич отвя колежките си от другите медии. На тазгодишните награди на списание и клуб „Business lady” амбициозната новинарка получи отличие в категория „Медии” . Наградата се дава за висок професионализъм и успешна реализация на жените в обществения живот, бизнеса и медиите.

„Благодаря за отличието на “Business lady”. Аз съм от тези жени, които са получили шанс от съдбата да бъдат себе си в по-голямата част от професионалния си живот. Можех да се уча от най-добрите и да имам шанса да живея в много бурни и интересни времена“, заяви новинарката.

Тя добави, че жените могат много, наведнъж и то успешно.

„Безброй са добрите български учени, лекари, писатели, изобретатели и то жени. Да не забравяме, че историята ни също помни много от тях – Средновековна България е дала на Византия пет императрици, на Сърбия пет кралици, български принцеси са били и владетели. Това са българките – те са умни, красиви и силни“, коментира развълнуваната Ани Салич.

Официалната церемония се проведе вчера. На нея бяха наградени дами, заемащи мениджърски позиции в компании от водещи сектори у нас, пише Марица.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар