Здравословни проблеми измъчват Маргарита Хранова

69-годишната  Маргарита Хранова все още е с бодър дух, но признава, че в последните години здравето й не е съвсем цветущо. Най-сериозният проблем на естрадната звезда е зрението, което й изневерявало сериозно и без очила се чувствала безпомощна.

Астигматизъм

Марги имала силен астигматизъм, виждала постоянно размазано, а в моменти, когато забравяла очилата си, й се виело свят и не се чувствала стабилна, особено навън. Изпълнителката на "Устрем" е повече от 45 години на голямата сцена, но почитателите й никога не са я виждали да се жалва и оплаква, макар да е имала своите трудни моменти.

Високо кръвно

Напоследък певицата води борба и с високото кръвно налягане, което понякога я вкарвало в ужасяващи ситуации. Преди пандемията Хранова припаднала по време на свое участие в столичен ресторант. Малко преди да излезе на подиума в заведението, естрадната легенда не се почувствала добре и изведнъж се свлякла на земята. Изплашени, близките я наобиколили и напръскали с вода, спасявайки я от несвяст. Причината била хипертонията на Марги, която тя се опитва да овладее с лекарства. Но въпреки това често се случвало да има световъртежи, шум в ушите и да й прималява, дори на обществени места. "Като стане влажно и студено, все ме хваща вирус - явно имунната ми система не е достатъчно силна. Понякога ме наболяват кръстът и краката, но не е нещо сериозно", споделя още естрадната легенда, която поне веднъж годишно ходи на почивка със съпруга си Кико в Хисаря, където минералната вода е целебна и помага при подобни състояния, пише "Ретро". Въпреки че не е в отлична форма, Хранова е певица, майка и баба на пълен работен ден. Тя има три внучета, все момчета. Две от тях са вече големи мъже - на 21 и 15 години, а най-малкият се роди през 2019-та. [caption id="attachment_669368" align="aligncenter" width="300"]Маргарита Хранова закъса със здравето сн. hotarena.net Маргарита Хранова закъса със здравето сн. hotarena.net[/caption] Наследниците на гласовитата звезда живеят отделно от нея и съпруга й, но тя не спира да се грижи за тях, особено за най-малкото попълнение в семейството - внуче №3 Дориан, предават от hotarena.net.