Жени Джаферович разказа открито за липосукцията! (още подробности)

Гласувайте за статията

Жени Джаферович обясни какво си е правила точно!

Евгения Джаферович призна, че се подлагала на нестандартни разкрасителни процедури като абдоминоппластика и вазеролипосукция на корема. “Аз не съм от хората, които си крият нещата, откровена е тя.

Жени Джаферович

Жени Джаферович разкри за липосукцията си

След раждането на сина й Бо, коремът й така и не се прибира, въпреки усилените тренировки. Кожата й е разтегната, има и диастаза. Абдоминоппластика е първата процедура, която бившата плувкиня си прави.

Процедурата представлява изрязване на излишната кожа и зашиване на коремната стена. Релефът на корема й, който определя като “грозен” обаче, я мъчи в продължение на много години.

Затова се решава на вазеролипосукцията – процедура за изчистване и дефиниране на мускулите на корема си, пише Ladyzone.bg.

“Болката не е силна. Усеща се като охлузено. Този уред обира всичко, което е между кожата и мускулите. Няма рана, а го усещаш така” – споделя Джаферович. Семейството и близките й подкрепят нейното решение.

„Ваня в първия момент каза „А, не, стига ти толкова!“. Казах – чакай сега, това не е честно. Не съм от хората, които прекаляват с нещо, което е неестествено“, обяснява участничката в „Сървайвър“.

Тя не изключва да коригира бюста си и планира лифтинг на лицето, но чак след години. Припомняме, че след раждането на второто си дете тя получила пареза на лицевия нерв. Вследствие на това лявата част на лицето й се изкривила и въпреки че навреме предприела лечение, състоянието й не се подобрявало.

За да не се скове лицето й завинаги, се подложила на спешно секцио при раждането на по-малката си дъщеря Леа. Лекарите извадили бебето с двойно усукана пъпна връв. Леа била спасена, но лечението на Жени продължавало до ден-днешен. Това е причината тя да говори по-бавно, а лявата част на лицето й да е изкривена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар