Синът на Джизъса от Есмер Омерова заприлича на втория си баща! (още подробности)

Джизъса почти не се вижда със сина си
0

Синът на Джизъса прилича на Максим!

Средният син на Благой Георгиев – Джизъса, който живее в Русия е заприличал сериозна на пастрока си и нагледно потвърждава поговорката: “С какъвто се събереш, такъв ставаш“.

Джизъса
Джизъса почти не се вижда със сина си

Малкият Елай ще навърши 5 годинки през лятото. Мъникът не познава баща си и не го е виждал от 3 години. Припомняме, че Есмер и Джизъса вдигнаха шумна сватба, последва раждането на общото им дете, а след това и развод.

Рускинята взе голяма част от парите на екс футболиста и го напъди от родината си, като му забрани да търси както нея, така и сина им. От три години тя има връзка с боксьора Максим, на когото Елай вика татко.

Двамата дори се ожениха през есента на миналата година на скромно тържество заради пандемията. На последната снимка на Есмер в социалните мрежи ясно се вижда шокиращата прилика между детото и пастрока му.

Двамата имат еднакви брадичка, уши и нос, а еднаквите им пречески ги карат да изглеждат почти като две капки вода. Само различния цвят на очите издават, че Максим и Елай не са една кръв.

Боксьорът и Есмер все още нямат свое дете, за разлика от Георгиев, който гушна трети син от Златка Райкова. Двамата така и не вдигнаха сватба въпреки спекулациите, че е имало тайно бракосъчетание.

Източник: hotnews.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.