Хороскоп за 10 юни, четвъртък – от Везни до Риби

0

Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Възможни са дребни трудност, но този ден няма да имате сериозни проблеми. От вас се иска да не се предавате след първите опити. Бъдете готови в движение да сменяте плановете си. Днес ще ви се прииска да вкарате нещо ново в живота си. Нищо чудно да се окаже, че сега е било подходящото време за това.

СКОРПИОН

Благоприятен ден както за творчество, така и за необичайни и интересни занимания. Откриват се нови възможности, ще се появят и предизвикателни идеи. Ако сте свикнали да действате традиционно, днес може смело да експериментирате. Денят е удачен и от финансова гледна точка.

СТРЕЛЕЦ

Днес едва ли ще има важни събития за вас. Затова наблегнете на планирането. Не е изключено да ви се наложи да отложите събития, които отдавна сте чакали. Не се огорчавайте – по-късно ще стане ясно, че така е по-добре. Бъдете внимателни с новите познати,  ако не сте наясно с намеренията им.

КОЗИРОГ

Отличен ден, пълен с добри идеи и вдъхновяващи събития. Бързо ще се справите с проблеми, които преди са били сложни за вас. Ще намерите верните отговори на отдавна зададени въпроси. Опитайте се да вникнете дори и в най-малките детайли. Приятелска среща ще ви зарадва.

ВОДОЛЕЙ

Денят може да е успешен, ако не слугувате на капризите си. Не бъдете прекалено емоционални и си спомнете за отдавна дадени обещания. Ако сте сериозни ще постигнете успех и то в неперспективни задачи. Бъдете особено внимателни с финансите си – не взимайте пари назаем.

РИБИ

Щастливи съвпадения ще ви помогнат да постигнете отлични резултати и да се справите и с неприятни задачи. Доверете се на интуицията си. Денят ще ви донесе нови идеи, които в близко време ще успеете да реализирате. Лесно ще намерите и общ език с малко познати за вас хора.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.