Хороскоп за 10 юни, четвъртък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Възможни са дребни трудност, но този ден няма да имате сериозни проблеми. От вас се иска да не се предавате след първите опити. Бъдете готови в движение да сменяте плановете си. Днес ще ви се прииска да вкарате нещо ново в живота си. Нищо чудно да се окаже, че сега е било подходящото време за това.

СКОРПИОН

Благоприятен ден както за творчество, така и за необичайни и интересни занимания. Откриват се нови възможности, ще се появят и предизвикателни идеи. Ако сте свикнали да действате традиционно, днес може смело да експериментирате. Денят е удачен и от финансова гледна точка.

СТРЕЛЕЦ

Днес едва ли ще има важни събития за вас. Затова наблегнете на планирането. Не е изключено да ви се наложи да отложите събития, които отдавна сте чакали. Не се огорчавайте – по-късно ще стане ясно, че така е по-добре. Бъдете внимателни с новите познати,  ако не сте наясно с намеренията им.

КОЗИРОГ

Отличен ден, пълен с добри идеи и вдъхновяващи събития. Бързо ще се справите с проблеми, които преди са били сложни за вас. Ще намерите верните отговори на отдавна зададени въпроси. Опитайте се да вникнете дори и в най-малките детайли. Приятелска среща ще ви зарадва.

ВОДОЛЕЙ

Денят може да е успешен, ако не слугувате на капризите си. Не бъдете прекалено емоционални и си спомнете за отдавна дадени обещания. Ако сте сериозни ще постигнете успех и то в неперспективни задачи. Бъдете особено внимателни с финансите си – не взимайте пари назаем.

РИБИ

Щастливи съвпадения ще ви помогнат да постигнете отлични резултати и да се справите и с неприятни задачи. Доверете се на интуицията си. Денят ще ви донесе нови идеи, които в близко време ще успеете да реализирате. Лесно ще намерите и общ език с малко познати за вас хора.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар