Хороскоп за 10 юни, четвъртък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Днес нищо няма да ви попречи да реализирате плановете си. Ще получите ценна информация, която ще ви помогне бързо да решите важни проблеми в работата си. Ще успеете да прекарате приятно времето си с приятели и да зарадвате някои от тях. Очаквайте добри новини и приятни изненади.

ТЕЛЕЦ

Ще се появят прекалено много нови идеи, всяка от тях перспективна. Не е лесно да решите с коя да започнете. Не се плашете – звездите са с вас, а инстинктът ще ви помогне да намерите вярното решение. Може да започнете подготовката и за желаните промени в дома.

БЛИЗНАЦИ

Благоприятно време за делови срещи. Ще обсъждате и текущите задачи, и бъдещи планове. Вашите идеи, вероятно ще се харесат на всички и ще получите пълна подкрепа за реализирането им. Ще получите покана за дългосрочно сътрудничество, особено успешно откъм финанси.

РАК

Трудно ще намерите общ език с околните. Взаимни претенции и неизпълнени обещания ще бъдат в основата на конфликтни ситуации. Трябва да проявите търпение и деликатност, за да избегнете крайности. Вашата целеустременост ще ви помогне да се справите с проблемите, така че, бъдете оптимисти.

ЛЪВ

Ползотворен ден. Не всичко ще става лесно, но и вие няма да се отказвате, а ще проявите завидна изобретателност. Умението ви да гледате на обикновените неща по необичаен начин, ще ви помогне. Ще ви хареса да експериментирате. В личен план – романтична среща ще ви изненада.

ДЕВА

Много проблеми, зарязани от вас, неочаквано ще се окажат прости и бързо решими. Това ще ви отвори съвършено нови перспективи. Не губете увереност –имате знанията, необходими за успех. Днес може да направите и някои по-големи покупки, безгрешно ще избирате правилните вещи.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар