Страшен проблем почерни живота на Ани Салич

Гласувайте за статията

Предполага, че проблемът й е породен от стрес и натрупана преумора

Страшен проблем почерни живота на известната новинарка на Нова тв – Ани Салич.

Водещата на новините споделила преди дни пред колеги, че от известно време се събужда около 5 часа всяка сутрин. Мъчела се да заспи, но не успявала, отбелязва „Уикенд“.

Ани Салич

Предполага, че проблемът й е породен от стрес и натрупана преумора

„Събират ми се по 4-5 часа сън на денонощие, като пребита съм“, жалвала се Ани Салич. Тя предполага, че причината за този проблем се корени в силния стрес и натрупаната преумора.

Журналистката планира тази година да си вземе дълъг отпуск от поне един месец, за да успее да релаксира пълноценно.

Колкото и невероятно да звучи се оказва, че топ новинарката на Нова тв – Ани Салич, се е озовала в близост до Васил Божков-Черепа.

Междувременно стана ясно, че Ани си е подарила кратка ваканция сред екзотиката на Дубай. Тя била нещо като закъснял подарък за рождения ѝ ден, който бе в края на април.

Журналистката била засечена да плажува на метри от сградата, където пребивава бизнесменът с 19 обвинения Васил Божков.
Салич не издава дали го я засякла из хотелите и заведенията там. Тя обаче споделя, че впечатленията ѝ от Дубай са отлични.

„Различно, но приятно. Спокойно и изпълнено с хармония място“, коментира тя за престоя си в емирството. Тя останала озадачена единствено от сблъсъка на култури. Докато си лежала по бански на плажа, край нея се разхождали жени с бурки и никой не обръщал внимание на шарената картинка, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар