Принц Чарлз проговори за внучката си от Меган и Хари: Тя е прекрасна изненада!

Гласувайте за статията

Принц Чарлз щастлив от раждането на внучката си

Принц Чарлз е щастлив, че има втора внучка. Наследникът на английската корона коментира новината, буквално часове след като стана ясно, че е станал дядо за пети път. Той не скри, че е безкрайно щастлив от факта, че има още една внучка в семейството си. И въпреки че едва ли ще я види скоро заради пандемията, искрено се радва от появата й на бял свят.

Принцът на Уелс описа раждането на дъщерята на херцога и херцогинята на Съсекс като „щастлива новина“ и приятна изненада. И използва случая, за да привлече вниманието върху любимата си тема – опазването на околната среда. Като подчерта важността на оставянето на устойчиво наследство за бъдещите поколения.

Принц Чарлз коментира, че е станал дядо за пети път след раждането на Лилибет „Лили“ Даяна Маунтбатън-Уиндзор по време на посещение в производствен завод за „Mini“ в Коулей, близо до Оксфорд.

Това се случва, след като кралският биограф Робърт Джобсън заяви, че 72-годишният Чарлз „е малко вероятно да се срещне с новата си внучка за известно време“. Коментарът му бе в отговор на въпроса, как приема факта, че има внучка с американски корени, която живее в чужбина. Очевидно за принцът на Уелс това не е голяма драма.

След този коментар, той се върна към любимата си тема за екологията.

Принцът каза: „Развитието на технологии като електрически превозни средства или зеления водород в този случай за товарния транспорт е жизненоважно за поддържането на здравето на нашия свят за бъдещите поколения. Нещо, за което днес съм твърде наясно, още повече, че наскоро станах дядо за пети път.

Принц Чарлз щастлив от раждането на внучката си сн. Инстаграм/РА

Принц Чарлз щастлив от раждането на внучката си сн. Инстаграм/РА

А такива щастливи новини наистина напомнят за необходимостта от непрекъснати иновации в тази област. Особено по отношение на устойчивите технологии на батериите, с оглед на наследството, което завещаваме на нашите внуци.“

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар