Руският крал на попа се уреди с почивка в Дубай без децата

54-годишният Филип Киркоров почива в Дубай. Филип първо пусна видеото от летището в Дубай. Кралят на руската поп музика се появи в ярък тоалет с цветен принт. Певецът предостави на служителите на летището дикумент, че не е болен от коронавирус, и отиде да се настани в хотела. Киркоров беше в приповдигнато настроение. „О, какво ни очаква тук! Дори не можете да си представите! " - каза той. Звездата беше посрещната в хотела. „Добре, прибрахме се!“ - обяви Филип и не остана дълго време в хотела, а веднага цъфна на плажа, където уреди фотосесия на фона на една от най-важните забележителности на Дубай - хотелът Бурдж ал Араб. [caption id="attachment_669231" align="aligncenter" width="423"]Филип Киркоров отслабна и стопи шкембето (Вижте го по бански в Дубай - Снимка) От шкембето на певеца няма и следа
Снимка: Инстаграм[/caption] Филип позира в пясъка с гол торс и плувки с ярък принт. „Това е само загрявка!“ - каза руснакът с бг корени. Снимката на бившия съпруг на Алла Пугачева предизвика бурна реакция сред  звездните му приятели. "Ооо! Чудесна почивка! " - написа Олеся Судзиловская.  „Колко си строен. Прекрасна фигура " - Евелина Бледанс беше изумена. - Тарзан! - каза Игор Крутой.

Феновете на Филип също отбелязаха, че той е в страхотна форма и  е отслабнал. „Изглеждаш страхотно!“, „И този човек скоро ще навърши 55 години? Фигурата му е огън!"," Такава уникална снимка, любимият ни цар е гол ", - коментират потребителите, предават от cosmo.ru.