Десислава нагло окраде Продиджи! (още подробности)

Гласувайте за статията

Десислава окраде Продиджи, феновете я хванаха!

Фолк певицата Деси Слава не спира да рекламира последния си видеоклип, който феновете определиха като иновация в лекия жанр. В същото време обаче лентата силно напомня историята от видеото на култовите The Prodigy – Smack My Bitch Up, коментират разпалено в Тубата.

Десислава

Десислава окраде не кой да е, а Продиджи

„Токсичен“ наскоро направи премиера в канала на Хит Микс Мюзик и предизвика фенски вълнения поради нестандартния режисьорски подход на Станислав Христов.

Клипът е нетипичен за чалга бранша и търси ефекта на скандален и провокативен, като самата певица почти не участва в лентата. Затова пък виждаме накуп Азис, Фики Стораро, Маги Джанаварова, Галин и Лидия, които са като статисти.

Мнозина припознаха модела на заснемане и детайли от сценария като изплагиатствани от едно от най-популярните и шокиращи видеа на 90-те, а именно това на английската биг бийт група.

Един от големите въпроси касаещи този проект е и защо певицата Десислава почти не се показва в лентата си. Мнозина са на мнение, че категоричната причина не е толкова режисьорското виждане, а това, че звездата не се чувства във форма и предпочита да прикрие несъвършенствата на фигурата си.

От години блондинката бори килограмите, особено и след като роди втория си син. И очевидно все още не е успяла да се справи с тях.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар