Мария Игнатова ще е момиче на късмета

Гласувайте за статията

Бившата на Рачков – Мария Игнатова, раздава пари в нова тв игра

Водещата на „Папараци: Ново 20“ Мария Игнатова слиза от екрана и наесен ще води нова тв игра, продуцирана от братята Халваджиян – разкрива в. „Уикенд“. Бившата Господарка на ефира сега работи за продуцентите Иван и Андрей, но при тях е „под наем“ и отново ще се върне в клана Халваджиян – отбелязва изданието.

Тези дни 41-годишната блондинка бе забелязана на среща с Маги Халваджиян, на която обсъдили как би могла да се върне в продукциите на арменеца. На срещата присъствал и Ивайло Нойзи-Цветков, с когото са двойка от миналото лято. Маги водел преговори с ръководството на Би Ти Ви за нова игра на късмета. Тя щяла да бъде по италиански лиценз и да стартира наесен. Играта на късмета била подобна на свалената от екран „Сделка или не“. Шоуто с Мария Игнатова ще се излъчва в късния следобед.

Мария Игнатова става водеща на новата тв игра

Бившата изгора на Митко Рачков остава без работа, след като „Папараци“ падне от ефира. След раздялата си с Рачков тя загуби и тлъстите доходи от съвместни реклами. Миналата година Мария създаде авторския си спектакъл „Без грам ИнстаСрам“, който просъществува от ден до пладне заради пандемичната обстановка в страната, забраната за постановки и рехавия интерес към него. Наесен обаче може да й излезе късметът с новата игра…

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар