Хороскоп за 9 юни, сряда – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Време е да си поемете дъх и да оставите другите да действа и поемат отговорност. Готови сте за нови предизвикателства и непознати дейности дейности. Някой може да ви предостави идеална възможност за кариерно израстване. Не се колебайте, за да не я изпуснете!

СКОРПИОН               

Днес ще попаднете в ситуация, която ще трябва да обсъдите с някого. Бъдете внимателни в избора си, защото последтвията могат да бъдат съдбовни. По-късно  може да се съсредоточите върху текущите задачи. Ще се появи и проблем, изискващ незабавно решение.

СТРЕЛЕЦ

Днес е добре да се придържате към хора, които ви казват това, което трябва, а не това, от което имате нужда. Възможно е да се изправите пред сериозен проблем на работното място, който благодарение на опита и интуицията си ще разрешите по възмобно най-добрия начин.

КОЗИРОГ

Днес спомени от миналото ще завладеят съзнанието ви, предизвиквайки носталгия по отминалите времена. Не позволявайте на лошите спомени да се въртят в главата ви и да ви държат в капана на миналото. Абстрахирайте се и направете всичко възможно да се наслаждавате на настоящето.

ВОДОЛЕЙ

Умът ви кипи от идеи и истории, които искате да разкажете, и днес ще имате възможност да го направите. Нагласете се за забавление, защото това може да ви донесе неочаквани печалби. Не се фокусирайте върху правилния начин за нещата, а върху щастливия.

РИБИ

Днес ще ви липсва самочувствие и колебанията ви ще са много. За сметка на това. хората около вас ви познават добре и ще получите подкрепата им. Възможно е да се появи напрежение между вас и друг човек. Бъдете по-търпеливи и не забравяйте, че не е нужно да се доказвате.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар