Хороскоп за 9 юни, сряда – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Днес ще се опитате да намерите баланс, особено по отношение на личния си живот. Независимо дали сте обвързан или не, ще трябва да подредите приоритетите. Борбата за власт на работното ви място ще бъде засилена и ако не сте внимателни, скоро ще ви очакват големи неприятности.

ТЕЛЕЦ

Днес не се чувствате готови да започнете нещо ново в професионалния си живот. Трябва да бъдете по-смели и да поемате по-голяма отговорност. Когато вашите притеснения се появят, не им позволявайте да ви отдалечават от това, което искате да постигнете.

БЛИЗНАЦИ

Днес има шанс да се справите със сложен проект, отнел ви доста сили в последно време.Някой близък ще ви дава съвети, които само ще ви объркат. Замислете се дали този човек наистина е загрижен за вас или се опитва да ви контролира по някакъв начин.

РАК

Днес ще ви се даде възможност да затвърдите нещо, върху което сте работили доста време, особено в личните отношения. Вашите лидерски умения ще се откроят на работното място, като в труден момент ще вземете важно решение. Преценете ситуацията и се доверете на интуицията си.

ЛЪВ

Отново напрегнат ден, но предимно в отношенията с хората около вас. Внимавайте с думите – много е вероятно да не бъдете разбрани правилно. Близък, с когото насйкоро сте имали конфликт, ще ви потърси за помощ. Помислете добре, преди да се отзовете.

ДЕВА

Подбирайте внимателно компанията си днес. Прекарването на време с хора, които не ви разбират, може да ви обезсърчи. Тези, които наистина ви познават, ще ви помогнат да покажете най-добрата си страна. Предстоят ви някои важни решения относно бъдещото ви развитие.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар