Катето Евро залепи звучен шамар на Сашо Кадиев

Гласувайте за статията

Актрисата далеч не прелива от щастие

При все, че вече е повече от ясно за всички, че Сашо Кадиев и Таня Тончева са разделени, страстите около рокадите не стихват.

По всичко личи, че напрежението между Сашо Кадиев и Катето Евро в личен план, тепърва ще ескалира.

Сашо Кадиев

Актрисата далеч не прелива от щастие

Актьорът сложи точка на връзката си с майката на единственото му дете – красивата танцьорка Таня. Припомняме, че Катето Евро е изключително близка със снаха си. Тя дори я приема не само като снаха, а като родна дъщеря.

Нещо повече – откакто публично стана ясно и коя е новата жена в живота на Кадиев, актрисата не спира да демонстрира близостта и отношението си с Таня. Тя непрекъснато качва фотоси с нея в социалните мрежи.

Наскоро Кадиев шокира с изказването, че има „две половинки и едно дете“. Вероятно осъзнавайки какво е изръсил, добави „дъщеря ми Катето е с Танчето на морето с караваната. Те сега я подготвят. Майка и Танчето имат много работа покрай подготовката на караваните, които вече станаха две“.

„Искам да поздравя Ивелина Чоева, която сигурно гледа в момента. Тя е и моя половинка в някакъв смисъл“, добави криво-ляво Кадиев в ефира на „Преди обед“ преди време.
Поне засега майка му Катето Евро не дава вид на човек, който прелива от щастие с решенията и действията, които синът й прави в личен план. Нещо повече, тя е станала още по-активна в качването на снимки с любимата си снаха Таня, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар