Майкъл Дъглас възмутен: Грубо е, че ме взеха за дядо на дипломирането на дъщеря ми!

Гласувайте за статията

Майкъл Дъглас объркан с дядо на дипломирането на дъщеря си

Майкъл Дъглас разкри, че е бил объркан с дядото на дъщеря си Карис по време на неотдавнашното й завършване на гимназията през май.

76-годишният актьор, който има дъщеря – Карис на 18 години и син – Дилън на 20 години, със съпругата си Катрин Зита-Джоунс, на 51 години, разказа подробности за семейния живот. И в интервю във вторник по време на епизод от шоуто на Кели Кларксън, издаде за гафа.

Майкъл каза, че случилото се е било „малко грубо“ за него. Но настоя, че се старае да не го приема „лично“, тъй като другите родители на церемонията „просто се опитват да бъдат добри“.

Той каза: „Беше толкова прекрасно, толкова се гордея с нея. Но трябва да ти кажа Кели, малко е грубо, когато излизаш през вратите, а другите родители казват: „О, поздравления, трябва да се гордееш с внучката си.“

Майкъл добави: „Казах,„ Да, знам, човече. Да, благодаря“. Няма да го приемам лично, те просто се опитваха да бъдат учтиви“.

Актьорът също така призна, че той и Катрин се притесняват да не останат „с празно гнездо“ след дипломирането на дъщеря си. Особено след като синът им Дилън, който в момента е студент в университета Браун, вече се е изнесъл от семейния им дом.

Майкъл каза: „Страшно е. Наистина. Вие се споглеждате и си казвате: „Ами, вече сме просто ти и аз, скъпа“.

През май актьорът разкри, че Карис е завършил гимназия и е споделил колекция от сладки снимки в своя Instagram, за да отбележи завършването й.

Майкъл написа: „Поздравления за Карис и целия випуск от 2021 г.! Ние с майка ти се гордеем с теб! Обичаме те толкова много и сме толкова развълнувани за бъдещето ти, тъй като най-доброто тепърва предстои! С обич: Татко.“

Майкъл Дъглас взет за дядо на празника на дъщеря си сн. Инстаграм

Майкъл Дъглас взет за дядо на празника на дъщеря си сн. Инстаграм

А снимките от дипломирането й актьорът сподели и в социалните мрежи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар