Хороскоп за 8 юни, вторник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Днес може да почувствате напрежение около вас, което несъмнено ще ви се отрази. Не влизайте в конфронтация и планувайте важните разговори за друг ден. Ще получите неочаквани новини. С настроение сте да флиртувате, но бъдете нащрек и не правете прибързани действия.

ТЕЛЕЦ

Днес може да получите покана или предложение, което ще ви напомни колко много хора се грижат за вас и се радват на вашето присъствие. Кажете “да” на всяка една възможност, дори и да не ви се струва разумна в първия момент. Вероятността да претърпите поражение е малка.

БЛИЗНАЦИ

Днес ще се бунтувате срещу статуквото и всичко, което ви пречи в търсенето на нещо ново. Действайки, мислете добре за кариерата си, защото тя ще ви е необходима за финансиране на всеки ваш план. Не прекалявайте с изиксванията си и бъдете по-дипломатични.

РАК

Обмислете внимателно дали сте доволни от отношенията ви в любовен или семеен план. Възможно е да се случи сътресение в една от тези сфери, която ще засегне всички около вас. Колкото повече се доверявате на интуицията си, толкова по-добре ще се чувствате в края на деня.

ЛЪВ

Денят може да бъде леко стресиращ. Разногласия могат да помрачат и семейния ви живот. Не се поддавайте на чуждото мнение и отстоявайте своето. Ще усещате все повече натрупалата се умора, затова отделете повече време за себе си. Един ден почивка ще ви се отрази добре.

ДЕВА

Днес способностите ви ще бъдат забелязани и оценени. Разговор с по-зрял и по-опитен от вас човек, може да ви помогне да реализирате част от идеите си. Ще бъдете помолени да вземете страна в конфликт. Действайте разумно. Най-добре ще е да останете неутрални.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар