Черната Златка рухна в ефир

Гласувайте за статията

Взела си е поука от грешките, които е правила

Златка Димитрова, по-известна като Черната Златка, рухна в ефир.

Тя наруши четиригодишното си мълчание и даде откровено интервю пред Мариян Станков – Мон Дьо.

Бургазлийката говори със сълзи на очи за двете си лични трагедии – загубата на първото дете, което роди мъртво, както и за смъртта на баща си.
Припомняме, че тя изгуби родителя си по време на участието й в „Биг Брадър“ през 2013 година.

Черната Златка

Взела си е поука от грешките, които е правила

„Какво не знаят хората за мен ли – че съм много откровен човек. Животът ми е съвсем обикновен. На мен също ми се случват тревоги и радости, с тази разлика, че повечето от тях не мога да ги запазя само за себе си“, каза Черната Златка.

Бившата плеймейтка разказа, че е имала прекрасно детство, въпреки че е живяла в семейство на разведени родители. Мечтата й била да стане лекар.

„Разделиха се по много цивилизован начин. Те винаги са ме респектирали. Баща ми беше много вярващ човек. Винаги ще ми липсва. С него можех да си говоря на всяка тема. Баща ми беше бохем, човек с огромно чувство за хумор. Загубата му я приемам като нещо неизбежно. Той често се връща в сънищата ми.

Загубих го, когато бях в къщата на „Биг Брадър“ 2013 година. Изкараха ме само за погребението, да се сбогувам с него. Целунах го по челото и това беше… и се върнах обратно в къщата. Сега бих искала да го прегърна и целуна“, откровеничи тя.

Категорична е, че не се срамува от миналото си на плеймейтка

Черната Златка заяви, че не се срамува от миналото си на плеймейтка.
„Не може всички плеймейтки да ги слагаме под общ знаменател. Това най-много ме дразни“.
Сигурно има и такива – за услуги срещу пари, но не трябва всички да ги слагаме под общ знаменател“, подчертава тя.

„Не се срамувам от себе си, не съм направила нищо, от което да се срамувам. Взела съм си поуки и съм продължила напред. Не съм си поставяла за цел да променям нечие мнение. Аз съм себе си. Ако започна да играя някаква роля, няма да бъда себе си и няма да се чувствам комфортно.

Хората ми казват, че съм естествена, че съм човек от народа, и това е голямата ми награда. За мен провал не съществува. По-скоро провалът е част от успеха. Изправям се и продължавам напред“, продължава с откровенията бургазлийката.

Златка заяви, че е погнусена от лъжите, написани по неин адрес. Една от тях била за загубеното й дете със заглавие „Златка Димитрова уби детето си!“.
„Осъдих ги в крайна сметка. Това бе моето първо дете, което родих мъртво. Писанията бяха много грозни. Срина ме не само психически, но и физически“, върна се Златка в най-трудния си период.

„Тогава не съм търсила никой да ме съжалява. Затворих се вкъщи. Когато излизах по магазините, виждах съжаление в хората, прегръщаха ме, казваха ми да бъда силна. Toва ме принуди да се затворя. Нито съм първата, нито последната жена, минала през това“, изплака тя.

Точно в деня, в който загубила детето си, не го усещала

„Всеки ден у нас идваше рехабилитатор за масаж. Точно този ден, когато загубих детето, не го усещах. Лекарката, която следеше бременността ми, каза, че тоновете падат, нещата не вървяха добре. Просто детето почина в мен. Няма дума, с която да характеризирам тази болка. Но това, което научих е, че животът продължава. Сега имам най-прекрасното нещо – моят син“, добавя Златка Димитрова.

Tя разказа също, че е в добри отношения с бащата на сина й – бившият й Миро.
„Винаги е добре дошъл, когато пожелае да го види“.

Тя коментира и раздялата с фитнес инструктора Кирил Танев.
„Не съм говорила никога за нашата раздяла. Истината е, че някой път трябва да си тръгна, за да бъда оценена. За мен една връзка не може да се гради на ултиматуми, криене и лъжи. Аз не съм такъв човек. С риск да нараня човека до себе си ще му кажа цялата истината.
Аз никога не съм сама. Не обичам да бъда сама. Около мен са хората, които обичам, които съм допуснала“, категорична бе Златка.

Мон Дьо я подтикна да каже кой е мъжът до нея сега.
„За мъжа до мен ще разкажа тогава, когато съм сигурна. Омръзна ми да бъда тази първичната, която бърза да сподели щастието си. Този път ще се опитам максимално да скрия личния си живот“, заключи Черната Златка, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар