Кралица Елизабет Втора не е на себе си

Този път състоянието й е породено от щастливо събитие
0

Този път състоянието й е породено от щастливо събитие

Британската кралица Елизабет Втора не е на себе си.

За разлика от многото пъти, когато е в това състояние поради факта, че е изправена пред поредния сериозен проблем, този път причината е щастливо събитие.

Елизабет Втора
Този път състоянието й е породено от щастливо събитие

Елизабет Втора е поздравила внука си принц Хари и съпругата му Меган Маркъл за раждането на дъщеря им. „Тя и цялото кралско семейство са очаровани от раждането на дъщеричката на херцозите на Съсекс“, съобщава „Ройтерс“.

Кралицата, нейният син принц Чарлз и съпругата му Камила, както и принц Уилям и съпругата му Кейт „бяха информирани и са очаровани от новината за раждането на дъщеря на херцога и херцогинята на Съсекс“, каза говорителка на Бъкингамския дворец, пише blitz.bg.

Припомняме, че въпреки, че дъщерята на двойката е проплакала в 11.40 ч. в петък, новината бе съобщена едва снощи. Едва ли това е изненада за някой, имайки предвид, че Меган и Хари не правят подобно нещо за първи път. Дори напротив – това сякаш е напът да се превърне в тяхна запазена мярка.

Припомняме, че именно желанието им за личен живот и свобода бе причината, поради която напуснаха кралската фамилия.
Така и не става ясно как е реагирала на новината дъщерята на Елизабет Втора – принцеса Ан. Припомняме, че именно тя беше тази, която лепна върху кралската фамилия определението „расисти“. До него се стигна след като стана ясно, че се е чудела какъв ще е цветът на кожата на Арчи, преди да се появи на бял свят.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.