Колкото и невероятно да ви звучи, Филип Киркоров… (ФОТО)

0

Някои побързаха да уличат звездите в истински романтични отношения

Колкото и невероятно да ви звучи, Филип Киркоров се омъжи.

Кралят на руската естрада и блогърът Давид Манукян-Дава, който често се движи в неговата компания, се появиха в „сватбени“ костюми на телевизионните музикални награди в Москва, пише „Монитор бг“.

Филип Киркоров
Някои побързаха да уличат звездите в истински романтични отношения

Видео от събитието публикува самият певец в своя профил в Инстаграм.
Знаменитостите пристигат на връчването на отличията в бял кабриолет, обградени от полуголи мъже с рози в ръцете. По червения килим двамата минават под ръка, съпътствани от викове „Горчиво!“.

При това Филип Киркоров е облечен изцяло в бял костюм и риза. Блогърът пък е заложил на класически черен костюм, бяла риза и папийонка.

„Живот, любов… Всичко е прекрасно. Ние сме дует в живота и на сцената. И днес съм в сватбено облекло“, коментира пред сащисаните репортери Киркоров.

Ползватели на социалните мрежи сравниха този пърформанс със сватбена церемония.
„Като жених и невеста“, „Сватба в Лас Вегас?“, „Най-накрая намерихте половинката си. Бъдете щастливи“, са само част от многобройните отзиви в Интернет.

Някои дори побързаха да уличат звездите в истински романтични отношения. Други обаче предполагат, че по този начин в „месеца на толерантността“ и гей-парадите, Киркоров дава ясен сигнал срещу силните хомофобски настроения в Русия.

Повечето хора са наясно, че всичко е само заради шоуто и неизменното присъствие в светските хроники, пише blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.