COVID-19 отне любим човек на Михаела Филева

Гласувайте за статията

Тя се разбирала идеално със своята бъдеща свекърва

Михаела Филева е сред родните звезди, които не вярват в конспиративните теории за ваксините и вече се е погрижила да си направи.

Това решение взема, след като коронавирусът й отнема близък човек.
След като участията на певицата се подновиха след поредния локдаун, тя побърза да се ваксинира, за да бъде предпазена от евентуална зараза.

Михаела Филева

Тя се разбирала идеално със своята бъдеща свекърва

Още повече, след като станала свидетел на това как човек от семейството й си отива за дни в страшни мъки, след лепването на коронавирус.
Майката на нейния приятел умряла от ковид. Това разтърсило цялото семейство, включително Михаела Филева, която се разбирала идеално със своята бъдеща свекърва.

„Ваксинирах се. След като се върнах на сцената вече се срещам с много хора и се притеснявам. Не съм се сблъсквала с вируса и се притеснявам. Скоро тръгвам на турне и не желая да пипна вируса. Ваксинирах се да се предпазя“, заяви тя.

Михаела Филева категорично отхвърли слуховете, че има корекции по тялото си и потвърди, че е напълно естествена.
„Слухове много. Най-фрапиращият беше, че съм любовница на Енрике Иглесиас. Никога не съм се срещала с този човек. Даже на концерт не съм му ходила“, смее се изпълнителката на „Опасно близки“, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар