Как Ани Салич се озова в близост до Божков?

Гласувайте за статията

Споделя, че впечатленията ѝ от Дубай са отлични

Колкото и невероятно да звучи се оказва, че топ новинарката на Нова тв – Ани Салич, се е озовала в близост до Васил Божков-Черепа.

Тв водещата си подари кратка ваканция сред екзотиката на Дубай. Тя била нещо като закъснял подарък за рождения ѝ ден, който бе в края на април.

Ани Салич

Споделя, че впечатленията ѝ от Дубай са отлични

Журналистката била засечена да плажува на метри от сградата, където пребивава бизнесменът с 19 обвинения Васил Божков.
Ани Салич не издава дали го я засякла из хотелите и заведенията там. Тя обаче споделя, че впечатленията ѝ от Дубай са отлични.

„Различно, но приятно. Спокойно и изпълнено с хармония място“, коментира Салич за престоя си в емирството. Тя останала озадачена единствено от сблъсъка на култури. Докато си лежала по бански на плажа, край нея се разхождали жени с бурки и никой не обръщал внимание на шарената картинка.

Журналистката имала възможност да посети много любопитни туристически дестинации, но предпочела да уплътни престоя си със слънчеви бани. Препичала се или на пясъка, или на яхта, от която също публикува няколко красиви снимки. Новинарката обаче не издава в чия компания е посетила екзотичната дестинация. Дали е пътувала със свои приятелки, или пък е била придружавана от новия мъж в живота ѝ, макар доскоро да бе категорична, че сърцето ѝ е свободно и няма половинка до себе си.

Пътуването й до там е коствало минимум 1 500 – 2 000 лева

Пътуването на тв звездата до арабската държава е коствало минимум 1 500-2 000 лева само за няколко дни. Сумата обаче не била проблем за нея, тъй като е сред най-опитните и най-добре платените в родния ефир. Макар да може често да си позволи да пътува по света, Ани Салич рядко има време да го прави. Причина за това са смените, на които работят с екранния ѝ партньор Николай Дойнов.

Тя почива по-дълго единствено в разгара на лятото, когато обаче задължително летува на къмпинг „Арапя“ – притегателна точка за много звезди от родния хайлайф.
След завръщането си от Дубай Ани е придобила бронзов тен, който си личи и от малкия екран.

В последно време 52-годишната журналистк08а е в отлична форма и се грижи старателно за външния си вид. След периода на семейни разпри с бившия ѝ съпруг Бранко и развода им, по време на който телевизионерката се бе запуснала, сега цъфти. Тя непрекъснато получава комплименти от почитателите си в социалните мрежи. Освен това вече не е толкова ангажирана и с децата си.

Лазар е студент в Холандия, а по-малката му сестра Хана е ученичка в столичната Втора английска гимназия „Томас Джеферсън“. Бележникът ѝ е пълен с шестици, заради което получава и стипендия за отличен успех, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар