Мъжът на Петя Дикова стана директор

Гласувайте за статията
Илиян Любомиров работи в рекламна агенция, близка до Маги Халваджиян

Ако случайно някой се притеснява, че Петя Дикова и двете й деца мизерстват с едно майчинство и помощите за безработни, които взима бащата в семейството – Илиян Любомиров, време е да се успокои – пише в. „Уикенд“. Бившият панелист на Гала е започнал добре платена работа като директор в една от най-успешните рекламни агенции в България – отбелязва изданието.

Илиян Любомиров, който доскоро се представяше като поет, е заменил стихоплетството с работа за големи корпоративни клиенти. Това е станало още докато е работел в шоуто „На кафе“ на Нова тв, от което го уволниха преди близо година. Или поне така е отбелязано в кратката му визитка, поместена на сайта на агенцията. В нея е написано, че „сега Илиян е ко-водещ в едно от най-известните български сутрешни тв предавания“.

В същата фирма работи и бившата журналистка от Би Ти Ви Боряна Гидикова, която преди години водеше обедните новини на телевизията. Тя е директор продажби в агенцията. Партньор в нея пък е режисьорът Кирил Киров, който е свързан с продуцента Маги Халваджиян чрез продукциите „Х фактор“, „Като две капки вода“ и др. Нищо чудно арменецът лично да е ударил едно рамо на младия татко Илиян, за да започне новата си работа извън телевизията.

Илиян загърби телевизията

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар