Бомба: Щерката на Гала и Джуджи в разговор за участие във „Вип Брадър“! (още разкрития)

Гласувайте за статията

Щерката на Гала и Джуджи с покана за Вип Брадър!

Телевизионната водеща Джуджи и нейната бъдеща снаха – Мари Константин, са сред първите сигурни участници в тазгодишното издание на “Вип Брадър”, научи Secret.bg от екипа на “На кафе”, където от няколко дни се коментира темата.

Гала

Щерката на Гала влиза във Вип Брадър?!

Двете участваха в “Черешката на тортата”, която от години е трамплин за участниците в “Големия брат”. Те се представиха повече от добре в кулинарното шоу.

Мари Будева е дъщеря на водещата Гала и гордо заявява, че работи като инфлуенсър, което подсказва, че се нуждае от по-широка популярност.

Източници на Secret.bg заявиха, че в началото водещата на “На кафе” била против да пусне наследницата си в Къщата, тъй като е доста млада.

Преди няколко години във “Вип Брадър” участва и мъжът до Гала – Стефан Николов, но той вече имаше опит пред камера. Все пак тв легендата склонила да пусне Мари в Брадъра, защото тя ще бъде покровителствена от бъдещата си свекърва и много близка приятелка на майка й – Джуджи.

Както Secret.bg писа, “Вип Брадър” ще се излъчи след две години пауза. Сеирите и скандалите свалиха шоуто от ефир, но завръщането на “Сървайвър” по bTV се нуждае от категоричен опонент, който може да бъде само сеирджийското риалити.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар