Хороскоп за 7 юни, понеделник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Днес ще се чувствате колебливи и несигурни в действията си, както в работата, така и в личните си отношения. Сякаш целият ви опит досега няма смисъл. Това ще ви амбицира и ще ви зареди с енергия. Поставете своите цели толкова високо, колкото можете. Не забравяйте, че всичко е възможно в бъдеще.

СКОРПИОН

Не винаги се осмелявате да кажете каквото мислите и това може да блокира вашата енергия и решителност. Поемете отговорност за вашето мнение и не се страхувайте да го споделите. Идеален момент ще е да разрешите стари конфликти и да изгладите някои отношения в личен план.

СТРЕЛЕЦ

Днес ще чувствате прилив на енергия. Опитайте се да я насочите към подобряване на отношенията си с близки хора. Денят е подходящ да се заемете с неща, които са ви приятни и най-много желаете. Проблеми, които ви занимават от известно време, ще се окажат по-дребни, отколкото сте предполагали.

КОЗИРОГ

Отношенията ви днес, ще са по-сложни от всякога. Това е така, защото преминавате през период, в който мотивацията ви е слаба. Отделете време да направите анализ и да разберете какво наистина движи действията ви. Нещата винаги са по-прости, отколкото изглеждат.

ВОДОЛЕЙ

Най-накрая ще разберете, че силата на вашата воля не винаги може да определи всичко. Колкото и да ви е неприятно, трябва да приемете критиките и да преразгледате работата си. Помощ или съвет, няма да ви бъдат излишни. Фокусиряйте се върху текущите си задачи.

РИБИ

Днес ще се колебаете между две силни желания – желанието да създавате нещо за собствено удоволствие и това да се съобразявате с настроенията на другите. Проблемът идва от необходимостта да бъдете оценени. Помислете добре преди да действате.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар