Пикантни разкрития за жената до Христо Калоферов

Гласувайте за статията

Синът на Христо Калоферов навърши една годинка пред няколко дни

Преди дни Христо Калоферов отпразнува първия рожден ден на сина си Христо-младши. Детското парти било в тесен семеен кръг. Журналистът не живее с майката на детето си. Самоличността й остава обгърната в мистерия, пише Хотарена, позовавайки се на „Уикенд“.

Христо Калоферов е изключително потаен и за сина си.

Според запознати бебето било планирано. То е родено след инвитро процедура. И Калоферов, и майката на сина му, която работела в рекламния бранш, искали да имат дете.

Но от самото начало двамата нямали никакво намерение да живеят под един покрив като семейство. Нещо повече – никога не са имали интимни отношения, били просто приятели.

Затова решили да се възползват от услугите на асистираната репродуктивна технология. Само най-близките му роднини, приятели и колеги от телевизията имали представа коя е жената, родила от него. Тя често водела малкия Христо в нюзрума, а останалите новинари изпадали в умиление всеки път щом зърнат бебешкото кошче. Откакто е на екран, водещият на новините усилено пази личния си живот и досега не е показвал половинките си публично.

Темата за личния живот е табу за новинаря. Дори в мрежата той не споделя нищо за себе си, пише plovdiv24.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар