Сашо Кадиев разкри истината за отношенията си с Таня и Ивелина

Гласувайте за статията

Сашо Кадиев проговори почти година след началото на връзката си с Ивелина Чоева

Сашо Кадиев най-после призна публично за връзката си с Ивелина Чоева. Вчера той отправи поздрав към нея в ефира на Би Ти Ви, заявявайки че тя е неговата половинка.

С това разкритие той реши да сложи край на клюките по свой адрес.

Актьорът гостуваше в „Тази събота” по повод финала на шоуто „България търси талант”, което води.

„Искам да поздравя Ивелина Чоева, която може би гледа в момента. Тя е момичето, което участва в клипа. И тя е моя половинка в някакъв голям смисъл”, заяви Кадиев.

На пръв поглед колежката му Диана Любенова остана изненадана от това признание. „Това е любовта!”, каза тя с широка усмивка. Петканов явно също се развълнува и попита колегата си: „Ти казвал ли си го друг път?”. Кадиев обаче не даде никакви други подробности около своята нова връзка. Той побърза да се върне към имиджа си на комик и обърна всичко на шега: „Не знам за какво говорите. Аз просто… правя си някои поздравления тук”, каза Сашо.

Мълвата гласи, че именно Ивелина е настояла актьорът да обяви официално връзката си с нея, пише Хотарена, позовавайки се на „Уикенд”.

Но въпреки връзката си с нея, актьорът не забравя и майката на детето си – Таня. Той продължава да се грижи за нея, а младата жена често нощува при бившата си вече свекърва – Катето Евро. Случва се двамата с бившия й мъж да остават вечер под един и същи покрив. Семейството е либерално, обясни Кадиев в студиото на друго предаване на Би Ти Ви – „Тази сутрин”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар