Алекс Кръстева слиза от ефир

Гласувайте за статията

Алекс Кръстева слиза от ефир

Много скоро Алекс Кръстева ще посрещне едно от най-щастливите събития в живота на всяка жена. Чаровната водеща на „Тази събота и неделя” по Би Ти Ви ще стане майка. Тя очаква дете от съпруга си Владислав Стоянов. Миналото лято двамата се врекоха във вечна вярност един на друг.

Запознати издават, че Алекс е в петия месец и коремът й все още не е голям. Засега успява да го крие под широки рокли и блузи, но вече започва да си личи, че носи дете в утробата си. Съвсем скоро чаровната водеща ще излезе в майчинство и по всяка вероятност колежките й Жени Марчева и Диана Любенова ще си поделят екранното време на сутрешното токшоу на Би Ти Ви.

Кръстева се омъжи миналата година на церемония в тесен кръг край морския бряг. Църковният брак се състоя в храм „Успение Богородично” в Царево. Изнесеният граждански ритуал също бе в близост до черквата, защото мястото носи особена символика за бъдещите родители.

Точно преди три години влюбените случайно срещнали там отец Стоян, който още тогава предрекъл, че ще ги венчае.

Алекс споделя, че била там по работа и срещнала любимия си, пише Хотарена.

„Вечеряхме заедно, говорихме си и той накрая каза, че някой ден вие ще се оженим при него. В известен смисъл ни нарече и така и стана. Църквата е изключително красива, на над 300 години е, на малък полуостров в морето, заобиколена от вода. А ние и двамата обичаме морето!“, сподели преди време водещата.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар