Хороскоп за 6 юни, неделя – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван в „Марица“

 

Везни

Имате куп неща за вършене. Трудностите са породени от чужди грешки, с които ще се справите, ако проявите търпение и се заемете с работата си, но помогнете и на Вашите колеги. Обърнете внимание на семейството си. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Ако имате някакви любовни недоразумения ще успеете да ги изясните. Ако сте семейни търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Денят може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Скорпион

Неделя е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Денят ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Ще е надежден за активизация по въпроси от делово естество, за контакти относно започване на работа или преместване на нова, и за здравословно възстановяване. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата Ви стабилност. Бъдете борбени.

Стрелец

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Не подценявайте детайлите в пряката си работа. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Бъдете оптимисти.

Козирог

В чудесно състояние на духа са повечето от Козирозите. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави.Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Не бива да оставяте днешната работа за утре. Не се обаждайте първи на любимите хора. Намерете начин да се отпуснете.

Водолей

Денят бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Днешният ден ще е подходящ за учене, за пътувания, за поддържане на отношения с хора в чужбина. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Бъдете деликатни, но твърди.

Риби

В неделя е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Не се претоварвайте с работа или с физически дейности. Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете от заплатата си. Подходящ ден за занимания с изкуство. Може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар