Мира Добрева изплака: Бях…

Гласувайте за статията

Тя никога досега не е говорила публично на тази тема

За изненада на всички журналистката Мира Добрева изплака, че е била жертва на домашно насилие.

„Истината е, че съм била жертва на домашно насилие. Чувствам се много силна жена – психически и физически, но съм изпитвала моменти на слабост. Успяла съм да преживея и надживея това, че над мен е упражнявано насилие. Човек трябва да вземе решение да избяга от съответната ситуация, да не се застоява в нея. Слава Богу, аз съм имала смелостта да се махна.“

Мира Добрева

Тя никога досега не е говорила публично на тази тема

Това разкри БНТ легендата Мира Добрева. Тя призна и, че никога досега не е говорила публично на тази тема.
И допълни: „Не мога да не спомена също така, че психическият тормоз е по-страшен от физическия. Сега никога няма да се оставя да бъда тормозена и мачкана психически. На никого няма да дам възможност да повярва, че аз съм по-малоценна заради пола ми, заради произхода ми, затова, че съм българка и съм родом от Родопите“.

Мира побърза изрично да уточни, че човекът, на когото е била жертва, не е настоящият й съпруг Жоро Торнев.

43-годишната тв водеща все още е разделена с мъжа си, но не мисли за развод. От 2 години двамата не живеят под един покрив. Той обаче продължава да се грижи за децата и помага финансово, ако имат нужда от нещо.
Мира признава, че не желае да знае дали Жоро има друга жена до себе си.

„Продължавам да го ревнувам и да се терзая, продължавам да го обичам. Знам, че той е моят мъж. Вътрешно съм убедена, че и той знае, че съм неговата жена. Не, няма друг мъж в живота ми. Имам нужда да се осъзная и отърся от миналото“, откровена е Мира в интервю за „Уикенд“, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар