Катето Евро шокира с вида си (Какво се случва с нея?)

Гласувайте за статията

Катето Евро шокира последователите си в мрежата

Катето Евро шокира с вида си последователите си в мрежата. Точно 13 години след като се подложи на пластична операция за подмладяване, актрисата отново легна под ножа с надеждата да изтрие бръчките от лицето си. Новият лифтинг на звездата от „Оркестър без име“ не остана незабелязан от зрителите на финала на „България търси талант“ в неделя вечерта.

64-годишната майка на водещия Александър Кадиев изглеждаше с 20 години по-млада и буквално сияеше с блестяща кожа. Опънатата кожа на лицето ѝ контрастираше с бръчките по шията ѝ, а контрастът доказваше, че Катето пак е прибегнала до услугите на пластичен хирург.

„В предпенсионна възраст като нейната, ботокс и филъри не дават никакъв ефект. Единственият вариант за опъване на многобройните бръчки е лифтинг“, коментира новата визия на актрисата столичен виртуоз на скалпела.

През 2007 година Катето се подмлади за пръв път. Това се случи в предаването „Пълна промяна“. Наред с никому неизвестните участници в риалитито се включиха и няколко родни звезди, сред които бе и Евро. Водещата Гала ѝ предложи да промени каквото иска по лицето или тялото си.

Тогава майката на Сашо Кадиев категорично отказа поставянето на ботокс, но даде съгласието си за фейслифтинг в пловдивска клиника.

Тогава пластичният хирург й даде обещание, че изтрие следите на времето от лицето й у резултатът ще издържи десет години, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар